Natuurlijk Houthandwerk

Welkom in onze Winkel

Wij hebben de Winkel van Natuurlijk Houthandwerk opgedeeld in een aantal Productcategorieën. Hieronder geven we een korte beschrijving van de inhoud per categorie weer. Je kunt rechtstreeks via deze pagina naar de winkel gaan of de Winkelknop in het menu selecteren. De laatste optie laat ook de aanbiedingen en nieuwste producten zien

Natuurlijk Houthandwerk – Decoratieve woonaccessoires

Natuurlijk Houthandwerk - Waxinelichthouder van Steigerhout Love-set met brandend theelicht

Natuurlijk Houthandwerk werkt ideeën uit tot decoratieve woonaccessoires van hout, voor binnen en buiten. Wij maken gebruik van diverse soorten hout, waaronder Steigerhout of Vurenhout, maar ook bv. Eiken, Beuken, Meranti, Walnoot. Onbehandeld, gebeitst in grey-wash, white-wash of Old-Brown. Maar ook in krijtverf, verouderd of in elke gewenste kleur. Ga naar onze Winkelpagina of rechtstreeks naar de afdeling “Decoratieve Woonaccessoires“.

Natuurlijk Houthandwerk – Voor Dier en Tuin

Natuurlijk Houthandwerk - Hooiruif voor pony's en kleine paarden met schaap

Naast voornoemde houtsoorten werken we ook met geïmpregneerd Vurenhout en Douglas, al dan niet geverfd of gebeitst. Daarmee komen onze ideeën voor Dier en Tuin tot leven. Bij ons vindt je o.a. Hooiruiven (alleen op bestelling), voederhuisjes maar ook, naast gewone Nestkasten, een Observatie-Nestkast en een Raam-Nestkast. Ga naar onze Winkelpagina of rechtstreeks naar de afdeling “Dier en Tuin” voor nog meer producten.

Natuurlijk Houthandwerk – Voor Maatwerk, Hobby en Speelgoed

Natuurlijk Houthandwerk - Stoomtrein FRD One Compleet Zijaanzicht

Maar ook voor Maatwerk, Hobby of Speelgoed van hout kunt je bij ons terecht. Heb je een leuk idee of een speciaal ontwerp? Heb je maatwerk nodig of gewoon vakwerk? Wij horen het graag. Ga naar onze Winkelpagina of rechtstreeks naar de afdeling “Alles voor de Hobby” of “Speelgoed van Hout” voor nog meer producten.

Natuurlijk Houthandwerk – Kerstmis

Natuurlijk Houthandwerk - Kerstboomhanger Mason Jar diverse afbeeldingen

Natuurlijk Houthandwerk heeft ook een kerstafdeling met leuke decoratieve spullen om Kerstmis nog mooier te maken. Leuke cadeaus voor uzelf of voor iemand anders. Ga naar onze Winkelpagina of rechtstreeks naar de afdeling “Kerstmis“.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Het gehele assortiment van “Natuurlijk Houthandwerk” wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Elk stuk is handwerk en dus uniek.

Ik heb bewondering voor het ambachtelijk Houthandwerk van Paul Sellers. Neem eens kijkje op zijn Website. Deze Meester in de houtbewerking werkt alleen met Handgereedschap. Het enige elektrische gereedschap, dat hij gebruikt is een Lintzaag.