Over ons

In “Over ons” willen we iets meer kwijt over de beweegredenen voor onze site.

Even voorstellen. Wij zijn Francien en Dirk, 55 jaar en nog net niet getrouwd.

Natuurlijk Houthandwerk zijn we gestart, omdat wij door omstandigheden genoodzaakt waren, onze toekomst anders in te gaan richten.

Reden om bij de pakken neer te gaan zitten? Nee. Maar het doel, om van onze hobby ons werk te kunnen maken, hebben we niet kunnen bereiken. Afhankelijk van de werkzaamheden is na max. 4 uur de energie helemaal op. Dat geldt ook voor de klussen in en om huis. Dus alles moet goed gepland worden.

Om ons doel te bereiken, hadden we wel een website ingericht. Hier kunnen mensen zien, wat wij zoal hebben gemaakt van hout en Steigerhout. En uiteraard ook iets kunnen bestellen. Een echte winkel is het dus helaas nooit geworden.

We hebben geen KvK-nummer of btw-nummer. Aangezien wij geen bedrijf zijn hebben wij ook niets op voorraad liggen. Hierdoor is er in principe altijd een levertijd, die we zo kort mogelijk proberen te houden.

Aangezien het wel een mooie hobby is, hebben we ervoor gekozen om op verzoek producten op maat te maken. Dus de producten, die we presenteren, zijn allen in de loop der tijd op verzoek gemaakt.

Alles wat we hebben gemaakt en eventueel nog maken, wordt op ambachtelijke wijze en tegen kostprijs vervaardigd. Elk stuk is handwerk en dus uniek.

Kijk naar onze Algemene Voorwaarden inclusief aanvullende voorwaarden.